КонцертиHammerfall, Sabaton …

Публикувано от: Валери в Концерти Добавяне на коментари

Вчера Hammerfall и Sabaton направо ни „издухаха“. Такъв концерт просто няма. Само да не беше ужасяващо слабата организация при влизане в залата. Заради това успях да хвана само последната песен на Bloodbound, а доста хора не успяха да хванат и това. Поради тази причина не бих могъл да кажа нищо за Bloodbound.
Sabaton – поне за мен те станаха хедлайнерите. Просто няма такава група. Феноменален концерт. Такова чудо не бях виждал на живо. Започнаха ни с Ghost Division преминаха като танк през нас с The Art Of War, 40:1, Cliffs of Gallipoli, Attero Dominatus, The Price of a Mile, Primo Victoria и накрая ни довършиха с Metal Machine/Metal Crüe. Обикновено по време на концерт почти всички казват, че това е най-добрият концерт. Joakim постоянно го повтаряше и доста хора си помислиха, че го прави само от уважение, но това явно не е така. След концерта когато пак каза същото го питахме дали това не е само от уважение, той направо се обиди и каза „Honestly, this is the best show, ever. I’m not a liar.“. Мисля че, просто няма какво да добавя, освен да им кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ и че ги чакаме, но този път с пълен концерт, не само 45 минутен.
Hammerfall – бяха според очакваното. Доста по-добре са на живо. Трябва да отбележа, че Pontus е страхотен китарист и замества по най-добрият начин Stefan. Започнаха с Punish and Enslave, преминаха през Crimson Thunder, Legion, Renegade, Last Man Standing, Heeding the Call, Glory to the Brave, Any Means Necessary, Between Two Worlds, Riders of the Storm, Something for the Ages, Blood Bound и накрая ни закопаха с Trailblazers, Let the Hammer Fall и Hearts оn Fire. Можеше сетлиста да е по-добър, но все пак за група с доста албуми беше много добър. Винаги ще се намери някой недоволен.
В заключение мога да кажа, че това беше може би най-добрият концерт на който съм присъствал.

Bloodbound

Bloodbound

Hammerfall

Hammerfall

Sabaton

Sabaton

Joakim

Joakim

Аз и Rikard

Аз и Rikard

Аз и Joakim

Аз и Joakim

Напишете коментар